Mii de yoghini au pus monopol pe Herculane! Stațiunea de pe Valea Cernei se integrează și anul acesta în absolut!

modelmic

Peste 3.000 de yoghini sunt prezenți zilele acestea la Băile Herculane. Devenit deja tradiție, Simpozionul Internațional de Yoga a adunat și anul acesta un număr extrem de mare de adepți care se vor prinde în spirală pentru integrare în absolut.

Cum mereu întâlnirea yoghinilor se suprapune cu mini-vacanța de 1 mai, stațiunea este suprapopulată în aceste zile. Străzile sunt inundate de turiști, iar despre locuri libere de cazare nici nu mai poate fi vorba, proprietarii de pensiuni și hoteluri având deja liste lungi de așteptare.

„Avem pensiunea plină ochi, cei mai mulți dintre turiști au anunțat că vin încă din iarnă pentru a le ține un loc. Cu mulți dintre ei ne-am obișnuit deja, vin an de an și își rezervă camere de pe un pe altul. În caz că renunță cineva la vreo cameră, avem clienți și în așteptare, care ne-au rugat să îi sunăm dacă apare vreun loc liber”, explică proprietarul uneia dintre pensiunile de pe Valea Cernei.

Adepții MISA au ajuns în Herculane încă de acum două zile și vor sta cel mai probabil până după data de 10 mai, așa cum fac în fiecare an, întâlnirea lor reprezentând practic deschiderea sezonului turistic în stațiune.

 

Oamenii legii vor fi cu ochii pe yoghini

 

Poliţiştii vor asigura ordinea şi liniştea publică în zilele ce urmează prin suplimentarea efectivelor în perioada 29 aprilie – 10 mai pe raza Staţiunii Băile Herculane pentru ca Simpozionul Internaţional de Yoga să se desfăşoare fără incidente.

„Pentru menţinerea unui climat de siguranţă publică şi prevenirea faptelor cu violenţă, în această perioadă, poliţiştii vor organiza acţiuni în sistem integrat cu jandarmii, fiind agrenaţi zilnic aproximativ 30 de oameni ai legii.

Poliţiştii rutieri vor fi prezenţi pe principalele artere de circulaţie în vederea prevenirii producerii de accidente rutiere, pentru depistarea şi sancţionarea celor care încalcă normele legale.

Poliţiştii vor sta de vorbă cu participanţii pentru a desfăşura activităţi de prevenire pe linia furturilor din buzunare, genţi, poşete, dar şi de/din auto”, explică Ancuța Chețan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Alexandra JURCA

Foto: misayogacamps.blogspot.com

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei