Ministerul condus de Marcel Vela își „pensionează” eroii necuvântători după ani de misiuni la crimă organizată!

crima

Ministerul Afacerilor Interne anunță că începând cu luna ianuarie animalele de serviciu care își încheie misiunea în structurile ministerului pot fi adoptate de către persoanele interesate, dacă acestea nu au fost deja păstrate de către instructorii sau conductorii lor.

Fie că vorbim despre cazuri de crimă organizată, depistarea unor infractori dați în urmărire sau găsirea unor copii pierduți, câinii de serviciu și-au demonstrat utilitatea și profesionalismul de fiecare dată.

Astfel, camarazii lui Șuier, Ted, Roby, Ref, Rita, dar și alți eroi necuvântători cunoscuți prin faptele lor, vor avea acum posibilitatea de a-și petrece anii de pensie alături de persoane care iubesc necondiționat animalele”, precizează reprezentanții MAI.

În  prezent, doi câini și 5 cai sunt dați spre adopție pe site-ul ministerului.

Eu sunt Olena! Am 8 ani și cât am lucrat alături de jandarmii mureșeni am văzut, auzit și, mai ales, am mirosit multe…

 

Acum că m-am retras din activitate, tare mi-aș dori să mă joc puțin. Caut un stăpân care să mă iubească cel puțin la fel de mult precum foștii mei colegi, jandarmii de la Brigada Mobilă Mureș”, așa este descris unul dintre „eroii” care a slujit în misiuni ale jandarmilor.

Pentru mai multe detalii accesați: https://www.mai.gov.ro/informatii-publice/adoptii-de-animale/

 

Elena FRANȚ

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei