Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela – „Am votat!“

 1
Foarte matinal, Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a votat în această dimineață în localitatea de reședință, Caransebeș:
„La ora 7.00 mi-am exercitat dreptul de vot la Secția 76 din Caransebeș, amplasată în Galeria de Artă “Corneliu Baba” de la parterul Casei de Cultură “George Suru”. Mi-am adus aminte, cu nostalgie, de anul 2009 când, în calitate de primar al municipiului, am realizat și inaugurat pentru iubitorii de artă acest loc minunat.
 2
Am constatat cu satisfacție că toate regulile sanitare sunt respectate la maximum încă de la intrare. Mi-a fost măsurată temperatura, am intrat și am fost invitat să mă dezinfectez pe mâini, să-mi pun mănuși și să-mi schimb masca.
Am introdus cartea de identitate în fanta de scanare, am semnat, am primit ștampila dezinfectată și buletinele de vot, fiind invitat politicos să votez. Am votat pentru dezvoltarea României, pentru a apăra sănătatea și siguranța românilor.
Apoi am predat ștampila, am luat cartea de identitate cu timbrul VOTAT pe ea și gata. Totul a durat în jur de 4 minute… La plecare, am mulțumit membrilor comisiei Secției de votare pentru implicare și civism, pentru că prin ceea ce fac ei astăzi, apără democrația, sănătatea și viitorul românilor!
 3
Am ieșit bucuros și am respirat adânc aerul curat și rece al acestei dimineți frumoase de 6 decembrie 2020 din Banatul de Munte. Putem reda României Parlamentul și putem vota pentru o Lume mai bună! Sărbătoare fericită, tuturor compatrioților!
La mulți ani frumoși“!
Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei