22.7 C
Reșița
vineri, 30 septembrie 22

Ministrul Transporturilor, interogat de parlamentarul Rujan cu privire la „drumul morții” din Caraș-Severin

DN6, numit și drumul morții din Caraș-Severin ca urmare a numărului mare de accidente rutiere soldate cu decese, a fost adus în atenția ministrului Transporturilor, cărășean de origine, de către deputatul liberal de Caraș-Severin, Dumitru Rujan.

În acest context, parlamentarul susține că proiectul drumului expres Lugoj – Drobeta Turnu Severin – Craiova – Calafat este unul foarte important.

În data de 6 decembrie l-am interpelat pe ministrul Transporturilor cu privire la unul dintre cele mai periculoase drumuri din țară. DN6 a soldat doar în ultima săptămână cu 3 accidente grave în urma cărora 5 persoane și-au pierdut viața.

spot_img

În luna februarie 2021, Guvernul a suplimentat bugetul Ministerului Transporturilor cu suma de 20 milioane lei, fonduri necesare pentru demararea studiului de fezabilitate pentru drumul expres Lugoj – Drobeta Turnu Severin – Craiova – Calafat.

În luna septembrie, cinci asocieri și proiectanți au depus oferte pentru proiectarea acestui proiect de infrastructură rutieră”, a precizat parlamentarul cărășean liberal, Dumitru Rujan.

Interpelarea deputatului PNL de Caraș-Severin s-a concretizat în solicitarea adresată ministrului Sorin Grindeanu de a-i răspunde la câteva întrebări.

Având în vedere cele de mai sus, vă rog să răspundeți la o serie de întrebări:

  1. În ce stadiu se află acest proiect de infrastructură rutieră?
  2. Ce buget se va aloca în anul 2022 pentru acest proiect de infrastructură rutieră?
  3. Care este termenul de finalizare preconizat?”, sunt întrebările la care deputatul Dumitru Rujan așteaptă un răspuns.

 

Lorena POENARU

 

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei