Minivacanță în siguranță! Aproape 600 de polițiști vor fi la datorie de Rusalii, în Caraș-Severin

modelmic

Aproximativ  580 de polițiști vor fi mobilizați pe perioada minivacanței de Rusalii, la nivel județului Caraș-Severin.

„În contextul minivacanței prilejuite de Sărbătoarea Rusaliilor, în perioada 15-18.06.2019, Inspectoratul Județean de Poliție a luat o serie de măsuri suplimentare pentru prevenirea faptelor ilegale și desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentelor publice”, informează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Pentru a evita producerea unor evenimente grave, echipajele de ordine publică vor fi prezente în special în zonele aglomerate și unde există riscul producerii de fapte antisociale, precum și la rugi.

Peste 190 de polițiști, cu 90 de autospeciale, vor acționa zilnic, pentru prevenirea și combaterea infracționalității, aplanarea stărilor conflictuale și asigurarea intervenției operative la solicitările cetățenilor”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Caraș-Severin.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere și evitarea unor blocaje, în special pe arterele intens circulate vor fi la datorie aproximativ 75 de polițiști rutieri. Totodată, vor avea la dispoziție 9 aparate radar pentru depistarea conducătorilor auto care depășesc limitele de viteză.

foto: arhiva

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei