Minor dispărut de acasă a fost găsit!

md

În urmă cu câteva minute purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, Alina Boeru, a transmis către mass-media un comunicat cu privire la dispariția minorului: „ Minorul a fost găsit de polițiști, pe raza municipiului Reșița. Pe timpul cât a fost plecat de la domiciliu, acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni. În acest caz a fost informată Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin pentru a dispune măsuri conform competențelor“.

…………………………………………………………………………………………………………………………….

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui minor de 12 ani, care a plecat de la domiciliul din municipiul Reșița și nu a mai revenit până în prezent.  Astăzi, 11 mai, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Reșița au fost sesizați de către tatăl minorului despre faptul că ieri, în jurul orei 16.00, TRANDAFIR LUCA TEOFIL MATEI a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime 1,40 m, păr șaten deschis, ochi căprui, constituție astenică. La data plecării purta un hanorac cu glugă de culoare albastră, pantaloni de trening de culoare albaștră și teniși de culoare albă. Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei