fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

UPDATE: Minoră de 13 ani dată dispărută, căutată de polițiștii cărășeni!

UPDATE: Minora a fost găsită de către polițiști, anunță reprezentanții IPJ Caraș-Severin: „Pe timpul cât a fost plecată de la domiciliu aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni. În cauză au fost informați reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin”.

…………………………………….

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei minore de 13 ani, care a plecat în data de 18 noiembrie de la domiciliu și nu a revenit. Dispariția fetei a fost anunțată astăzi.

„Astăzi, în jurul orei 13:00, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați de către mama minorei, despre faptul că BARRO ANA-DENISA a plecat vineri, 18 noiembrie, de la domiciliu la locuința bunicii sale, tot pe raza municipiului Caransebeș, părăsind domiciliul acesteia în aceeași zi, în jurul orei 16:00, fără a se întoarce acasă.

În cursul zilei de astăzi, mama minorei a luat legătura telefonic cu BARRO ANA-DENISA, aceasta precizând că este bine, fără a-i comunica unde se află”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Semnalmente: 1,54 m înălțime, greutate 50 kg, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, tuns până la umeri, ten măsliniu, cercel (pierce) în limbă.

La momentul plecării minora purta pantaloni (blugi) de culoare albastră, geacă neagră cu dungă albă pe mâneci, pantofi sport de culoare alb cu auriu.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

 

Karina TINCUL

1 COMENTARIU

  1. Minora a fost găsită de către polițiști, anunță reprezentanții IPJ Caraș-Severin: „… aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni. În cauză au fost informați reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin”.

    Prima parte (că a fost găsită minora) e foarte bine.
    A doua parte (că au fost informați /sesizați reprezentanți ai DGASPC) din inițiativa ”milițienilor” … ce se poate înțelege?

    Mă gândesc că dacă aș sesiza dispariția unei biciclete (furt) … ”milițienii” ar găsi-o cumva însă în mod automat ar informa /sesiza și reprezentanți ai ICM (Intreprinderea pt. Colectarea Metalelor = fier vechi). Sau echivalentul abilitat.
    Este normal?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei