Minorele plecate vineri de la domiciliu, găsite de polițiștii cărășeni! Despre cei doi băieți nu se știe încă nimic!

minori

Cele două minore căutate de polițiștii cărășeni au fost găsite la scurt timp după ce a fost anunțată plecarea lor de la domiciliu, respectiv apartamentul social. Vineri, IPJ Caraș-Severin făcea publică informația conform căreia 4 minori au plecat voluntar din locuințele de domiciliu fără să mai revină acolo.

După ce vineri a fost găsită minora Truican Cristiana Viorica, de 15 ani, în Reșița, împreună cu copilul acesteia în vârstă de 1 lună, sâmbătă, 01 august, polițiștii au depistat tot în Reșița și pe minora Virag Maria Gabriela, în vârstă de 14 ani. Aceasta a fost încredințată familiei, fiind informată Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin cu privire la situația ei.

Pe timpul cât au fost plecate, cele două minore nu au suferit vătămări și nu au fost victimele vreunei infracțiuni, anunță IPJ Caraș-Severin.

Și mama minoră a fost preluată de familie, iar polițiștii efectuează în continuare verificări în acest caz, urmând a fi informată Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, cu privire la situația acesteia.

Polițiștii au început vineri căutările în cazul celor 4 minori din Reșița, plecați voluntar de la domiciliul unde nu au mai revenit. Dacă minorele au fost găsite de oamenii legii, despre cei doi băieți, DANIEL BROASCĂ, de 16 ani, PAUL BRĂNIȘTEANU de 15 nu se știe încă nimic, ei nefiind găsiți până la această oră.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoanele dispărute sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Citește și I-ați văzut? Trei minori din Reșița, căutați de polițiștii cărășeni

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei