22.7 C
Reșița
vineri, 30 septembrie 22

Mirel Pascu, la preluarea mandatului: „Îți trece repede bucuria, când vezi ce probleme grave are Bocșa”

În prezența prefectului județului Caraș-Severin, Cristian Gâfu, Mirel Patriciu Pascu a depus jurământul de credință în funcția în care l-au investit cetățenii, aceea de primar al orașului Bocșa. Pascu a vorbit în discursul său de preluare a mandatului numărul 3 în aceasta funcție, despre dificultatea pe care o presupune rolul de conducător administrativ al Bocșei, la mijlocul lui 2021, situație pe care a prevăzut-o și prefectul județului.

„Îi urez succes! Nu are o viață ușoară de acum încolo pentru că moștenirea de până în 2020 nu este una ușoară. Sunt multe proiecte de reevaluat, de finalizat, de terminat! A intrat în luptă, o duce mai departe pentru a-și respecta promisiunea electorală față de cetățenii orașului Bocșa”, a precizat prefectul județului Caraș-Severin, Cristian Gâfu.

După o scurtă prezentare a problemelor cu care se confruntă orașul pe care îl va administra în acest mandat, Mirel Pascu le-a făcut bocșenilor și o promisiune:

spot_img

Ceea ce este în orașul Bocșa știu foarte bine pentru că de 2 luni de zile merg peste tot în oraș, discut cu cetățenii și știu ce se întâmplă în instituțiile noastre. Din păcate, lucrurile nu stau roz deloc!”, a spus în cuvântarea sa noul edil, după care a adăugat: „Vă promit, nu doar faptul că am jurat astăzi aici, voi aduce oameni pregătiți, voi aduce oameni corecți, oameni cinstiți care să lucreze pentru orașul Bocșa. Nu cred că este momentul acum să vă fac o radiografie mai detaliată, dar să știți că situația este mai gravă decât o prezint eu astăzi!

Dar ca să trecem într-o altă notă, pentru că oamenii mă întrebau dacă nu sunt bucuros că am ajuns primar, le spun: la ce găsești aici, îți trece bucuria repede!”, a declarat noul primar al orașului Bocșa, Mirel Pascu.

 

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei