Mirel Pascu, pregătit să transforme total zona Lacului Medreș!

pascu

Mirel Patriciu Pascu, candidatul PSD pentru Primăria Bocșa și-a propus un amplu proiect pentru orașul natal, un proiect care evidențiază o implicare responsabilă în dezvoltarea orașului prin faptul că este realizabil.

Zonă de agrement pentru bocșeni, dar și pentru locuitorii județului, Lacul Medreș are un fantastic potențial turistic pe care Mirel Pascu a decis să îl fructifice prin acest proiect.

Progresul localității noastre presupune acțiuni pe diferite dimensiuni, acțiuni pe care noi suntem pregătiți să le întreprindem astfel încât Lacul Medreș să devină spațiu de agrement ideal, cu alei pietonale și piste de biciclete, parcări auto, debarcader pentru hidrobiciclete, teren de volei și locuri de joacă pentru copiii”, a declarat Mirel Pascu, inițiatorul acestui proiect.

În proiect mai este prevăzut și un ponton pentru tineri, o zonă de pescuit și o trambulină pentru sărituri în apă.

Cei care vor veni să se bucure de aerul curat și de natură vor putea petrece timp la terasele special amenajate, iar pentru necunoscătorii locurilor va exista un punct de informare turistică. Traseele turistice vor fi marcate, iar în partea de nord a lacului va fi realizat un pod peste apă. De asemenea, în proiect se regăsește o parcare auto și o zonă de camping.

Prin acest proiect gândit cu inima pentru bocșeni și care se poate realiza din bugetul local se dorește ca Bocșa să fie repusă pe harta atracțiilor turistice.

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei