Mirel Pascu reînvie sportul la Bocșa

modelmic

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu, își prezintă în fața electoratului o serie de proiecte menite să aducă plus valoare pentru comunitatea bocșenilor.

Într-un oraș ca Bocșa, într-o zonă cu foarte mult potențial industrial și turistic, mi-aș dori să pot să le ofer bocșenilor noștri, o șansă la o viață mai bună, cu locuri de muncă mai bine plătite, aici, la ei acasă.

Vreau să le sterg bocsenilor gri-ul din imagine și să vin cu proiecte însuflețite, care să schimbe întru-totul peisajul delăsător oferit în ultimii ani de către actualul primar.,

Am învățat mult în tot acest timp în care am devenit un fin și modest observator al administrației, după cei 10 ani în care m-am aflat la conducerea orașului și am înțeles că cel mai important pentru un oraș ca și Bocșa este resursa umană’’.

Proiectul Dezvoltării Reale a orașului Bocșa (video proiect)!

Candidatul social democrat la funcția de primar al orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu a transmis cetățenilor care se vor prezenta la urne pe data de 27 septembrie și câteva date legate de proiectul său, care va da o nouă dimensiune sportului de masă, într-un oraș care se poate lăuda cu o bogată tradiție fotbalistică.

 „Am început prin a vă pune la dispoziție un prim proiect de  dezvoltare la baza sportivă Foresta în linkul de mai jos (tip film) în care vă veți putea delecta cu viitorul orașului Bocșa. orașul pe care-l iubim cu toții. Sunt pregătit să iau în piept proiectele europene pentru schimbarea orașului într-o veritabila perlă’’

Votează sănătatea, votează un altfel de viitor pentru copiii tăi, pentru nepoții tăi și poate chiar pentru strănepoții tăi.

Votează Mirel Patriciu Pascu, primarul tău pentru un oraș demn de respect si plin de valoare!

 

Redactia

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei