fbpx
21.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 aprilie 24

Mirel Patriciu Pascu, nemulțumit de ritmul lucrărilor din Bocșa

Într-o recentă postare pe rețelele de socializare, primarul orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu se arată încrezător în posibilitatea schimbării în bine a orașului dar, în același timp, este nemulțumit de ritmul lent al lucrărilor ce se desfășoară în oraș. Edilul a declarat:

„Încet, dar sigur, schimbăm în bine fața orașului Bocșa. Spun asta pentru că nu sunt mulțumit de ritmul și volumul de muncă al firmelor ce-și desfășoară activitatea pe raza orașului, de aceea sunt zilnic pe teren să verific personal fiecare lucrare în parte.

Avem acumulate aceste întârzieri pe străzi din cauza proiectului care ne-a dat multe bătăi de cap, pentru că am găsit multe neconcordanțe și trebuiau găsite soluții pentru ca lucrarea să fie pusă în practică în teren.

Îmi prezint scuzele de rigoare cetățenilor ce locuiesc pe străzile unde se lucrează (M. Eminescu, Serei, Garoafelor, Chiciura, T. Oancea, Târnăveni, Horea, Cloșca, Oituz, Aurelia F. Răduțu, Mărășești, 13 Decembrie, Sadovei, 8 Martie) pentru disconfortul și deranjul creat de muncitorii firmelor (printre ei este și „Dorel“)“.

De asemenea, edilul Mirel Patriciu Pascu face apel și la cetățeni pentru a-i semnala toate neregulile din orașul Bocșa, pentru a încerca să le rezolve în timp util:

„Vă rog să-mi scrieți pe messenger (dacă vă este mai ușor) sau vă aștept miercuri începând cu ora 09:00 la Primărie dacă sunt probleme pe străzile respective sau pentru orice nelămuriri aveți. Cu ajutorul lui Dumnezeu le vom face pe toate“, a adăugat edilul din Bocșa.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei