Moldova Nouă are wifi gratuit in spațiile publice, un proiect realizat cu finantare europeană

a

Orașul Moldova Nouă a aplicat o solicitare în cadrul programului WiFi4EU care a fost evaluată de către INEA – agenția Comisiei Europene responsabilă de implementarea programului WiFi4EU, în urma căreia orașul din Clisura Dunării a beneficiat de o finanțare europeană în valoare de 15.000 de euro pentru implementarea acestui proiect. Proiectul a fost depus de fostul edil al orașului Adrian Torma și a fost finalizat în acest sfârșit de an. Primarul ales de comunitate dar nevalidat încă Adrian Torma a precizat:

Moldova Nouă are wifi gratuit in spațiile publice, un proiect realizat cu finantare europeană! Povestea continua si sunt convins ca anul 2021 va aduce multe proiecte importante pentru comunitatea nostra. Va îndemn sa utilizați noua rețea publica de wifi“

Cele 17 puncte de acces în rețeaua WiFi din oraș sunt: Parcul Poporului, Faleza Dunării – zona scenă, Faleza Dunării – parcul de joacă pentru copii, Parcul de la Catedrala Ortodoxă, Centru Oraș Nou – Complex Comercial, Parc Central Moldova Nouă, Stadion – fiecare dintre acestea cu câte două puncte de acces, precum și în parcurile: Bloc nr 8, Moldova Veche – port și în cel de la Casa de Cultură, fiecare cu câte un punct de acces. Edilul nevalidat încă Adrian Torma a dorit să transmită și un gând la cumpăna dintre ani pentru locuitorii orașului de pe malul Dunării și nu numai:

Să ne bucurăm că am trecut de pandemie, totuși într-un mod onorabil, să învățăm din lecțiile anului 2020, să ne revedem sănătoși și mult mai performanți și mai porniți cei ce facem administrație publică și politică), să urmărim țelul nostru principal și anume creșterea calității vieții cetățenilor pe care-i păstorim, fie la nivel local, județean sau național. Să învățăm să dăm mână cu mână, unii cu ceilalți indiferent de culoarea politică pentru binele cetățenilor. La mulți ani cu sănătate tuturor!“ – a mai precizat Adrian Torma.

Sursă foto: Banatfm.ro

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei