Moș Crăciun darnic la Primăria Reșița! Au fost premiați trei dintre participanții la concursul „ECO Christmas Tree”

modelmic

Concursul organizat de Primăria Reșița, prin care copii și adolescenții reșițeni erau provocați să confecționeze un brăduț din materiale reciclabile a ajuns la final, fiind declarat marele câștigător. Dar, în ajun de Crăciun, Moșul a decis să fie darnic și în loc un premiu a acordat trei. Un laptop, un smartphone și o tabletă vor ajunge astfel la trei dintre participanții la competiția „ECO Christmas Tree”, ediția 2020.

Moș Crăciun a fost impresionat de numărul mare de participanți la concurs și a hotărât să scoată încă două premii din tolba de cadouri! Așadar, câștigătorii concursului «ECO Christmas Tree» de anul acesta sunt:

Locul I – Ardelean Lorena (laptop)

Locul al II-lea – Poenariu Mario (smartphone)

Locul al III-lea – Balanescu Oana Maria (tabletă)

Moș Crăciun vă mulțumește tuturor și vă dorește sărbători cu bine”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

132721857_2461650147475947_5964386028120085377_o

Concursul de anul acesta a fost o variantă adaptată perioadei de pandemie a competițiilor derulate în anii trecuți, între unitățile de învățământ din Reșița. Toți elevii care au dorit să participe și să își arate talentul și creativitatea în realizarea unui brăduț din materiale ecologice, au trimis câte o poză cu „produsul finit” Primăriei Reșița, toate pozele fiind publicate pe pagina de Facebook a instituției, câștigători fiind declarați participanții care au obținut cele mai multe like-uri.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei