Motocicliștii reșițeni dau bice cailor putere într-o paradă inedită!

modelmic

Parada moto din primele zile călduroase care vestesc vara a devenit deja tradiție în rândul motocicliștilor reșițeni.

De câțiva ani, primăvara este un prilej potrivit de a scoate motoarele de la iernat într-o paradă zgomotoasă. Cu toate că abia așteaptă să dea startul noului sezon de „motociclit”, organizatorii au un gând un scop mult mai nobil decât acela de a-și testa motoarele.

Parada moto din fiecare primăvară dorește promovarea respectului între participanții la trafic, fie ei pe două sau patru roți.

Anul acesta parada este anunțată pentru ziua de sâmbătă, 18 aprilie. Organizată de Asociaţia Guerrilla Motors România împreună cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, Casa de Cultură Studenţească Reşiţa şi Şcoala De Şoferi Eurodynamic, parada moto va defila pe principalele artere ale Reşiţei.

Participanții pe două roți vor împărţi pliante celor aflaţi în trafic cu informații privind promovarea unei bune conduite rutiere.

Programul evenimentului va începe la ora 13:00, când va avea loc adunarea motocicliștilor în parcarea restaurantului Greek Bistro din zona Triaj. La ora 14:30, alaiul va porni pe traseu prin oraș, urmând ca la ora 15:30 parada să urce la Cabana Militară din Crivaia unde se poate participa la o petrecere organizată cu ocazia Banat Poker Run-ului.

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei