fbpx
-0.3 C
Reșița
miercuri, 01 februarie 23

Mulțam fain, dom’ primar!

Când am călcat prima oară în Țerova, în urmă cu 46 de ani, era să-mi pierd pantofii cu șpiț, de o sută și-un leu, prin noroaiele mult peste glezne, cu toate că halda de zgură se prăvălea peste cartierul reșițean.

De-a lungul celor 46 de ani, singur sau împreună cu alți țeroveni, am bătut la ușa tuturor primarilor, viceprimarilor sau șefilor de la drumuri pentru a-i îndupleca pentru câteva bascule de zgură.

Odată cu venirea la primărie a lui Nelu Popa am primit personal asigurări că ulițele Țerovei vor deveni străzi, vor fi modernizate și nu mă îndoiesc că așa se va întâmpla. Doar că mai durează pentru că nu-i gata canalizarea, mai sunt de executat lucrări pe cca 200 m, de 7 ani. Lucrări lăsate de izbeliște de un alt primar (interimar) al Reșiței și firma sa, John Crina.

spot_img

De câteva zile, ulițele din Țerova au fost toate reparate și au primit un strat de „asfalt”, rașchetat de pe Bulevardul Republicii unde se lucrează la…tramvai. Nu doar că nu mai sunt gropi în carosabil, dar nu se mai ridică nori de praf de zgură atunci când trec mașini.

Am înțeles de la domnul Mircea Călin că urmează ca și străzile celorlalte localități aparținătoare Reșiței să primească un…tratament similar, curând.

Deocamdată e-n regulă. Să vedem ce se va întâmpla cu…canalizarea. Poate ne spune domnul Filipescu. Și se va și apuca de treabă…

Mihai SPRÎNCEANĂ

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei