Mulțumit de victoria PSD-ului, Stoicu crede, însă, că promisiunile din campanie nu vor fi ușor de îndeplinit!

modelmic

Primarul comunei Bozovici, Adrian Stoicu, se declară mulțumit de rezultatul obținut de PSD în capitala Văii Almăjului, unde social-democrații au reușit să câștige peste 70% din voturile cetățenilor care au trecut pe la urne duminică. Pe de altă parte, Stoicu își exprimă speranța ca noua guvernare să găsească soluții pentru a îmbunătăți viața oamenilor care i-au votat pe social-democrați într-un număr atât de mare. 

Este un rezultat bun, oamenii au înțeles mesajul colegilor mei din partid, un mesaj care ne și obligă, pe de o parte pe noi, în parte mult mai mare pe ei, care au de îndeplinit anumite promisiuni făcute, care nu vor fi foarte ușor de îndeplinit și atunci, zic eu, va trebui luate măsurile din prima fază, de la 1 ianuarie, de când o să se formeze Guvernul, să poată duce mai departe ce au promis și ce au început în urmă cu un an de zile, pe vremea Guvernului Ponta”, a adăugat Adrian Stoicu.

Primarul din Bozovici, care s-a alăturat PSD-ului în urmă cu doi ani, a reușit să se impună și el fără mari emoții la alegerile din această vară pentru un nou mandat în fruntea comunei Bozovici.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei