A.N.A.F. continuă restituirea taxei auto „până la ultimul leu”

modelmic (1)

A.N.A.F a anunț prin intermediul unui comunicat de presă că, din dispoziția ministrului Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a restituit, în perioada 3 – 5 iunie 2019 taxa auto la nivel național.

Suma de 700 milioane de lei a fost virată către 420.000 contribuabili români, sumă ce reprezintă taxe auto achitate de către aceștia în perioada 1 ianuarie 2007 – 31 ianuarie 2017.
A.N.A.F mai anunță că demersul Ministerului Finanțelor Publice și al Agenției va continua până la restituirea ultimului leu datorat contribuabililor români, care au achitat taxe auto.

Este vorba despre taxe auto pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu.

În Guvern, am avut o propunere de act normativ pentru aprobarea bugetului Fondului de Mediu, o rectificare a bugetului Fondului de Mediu, pentru a putea transmite cat mai curand, in urmatoarele zile, catre populatie, suma de 700 de milioane de lei, suma care a fost saptamana trecuta suplimentata din Fondul de rezerva la dispozitia Guvernului pentru Fondul de Mediu.

Acum este această procedură tehnică de rectificare a bugetului Fondului de Mediu pentru ca această sumă să poată fi trimisă către oamenii care au de recuperat această taxă. (…) Undeva luni – marti și cele 700 de milioane de lei trebuie să se regăsească în conturile românilor“, a spus Eugen Teodorovici, săptămâna trecută, într-o conferință de presă la Palatul Victoria.

foto: b1.ro

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “A.N.A.F mai anunță că demersul Ministerului Finanțelor Publice și al Agenției va continua până la restituirea ultimului leu datorat contribuabililor români, care au achitat taxe auto.”

    Foarte bine. Acum nu mai pot afirma “liberalii” că ar fi campanie electorală.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei