UPDATE: Nu a mai revenit la domiciliu! Încă o minoră plecată de acasă, împreună cu un nou născut!

min 

UPDATE: Minora a fost găsită de polițiști, în Reșița, împreună cu copilul acesteia, în vârstă de o lună, informează reprezentanții IPJ Caraș-Severin: „Pe timpul cât nu s-au aflat la domiciliu, nici minora, nici bebelușul nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

Minora a fost preluată de familie, iar polițiștii efectuează în continuare verificări în acest caz, urmând a fi informată Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, cu privire la situația acestei minore”.

…………………………………..

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei tinere de 15 ani, plecată voluntar de la domiciliul din municipiul Reșița, în cursul serii de ieri.

Conform unui comunicat al IPJ Caraș-Severin, azi-noapte, 30 iulie, în jurul orei 23:20, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către o femeie despre faptul că fiica acesteia, TRUICAN CRISTIANA-VIORICA, de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, împreună cu fiul minor în vârstă de o lună, iar până în prezent nu s-au mai întors.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 56 kg, păr șaten, lung, ochi albaștri.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

116765499_2772544449636225_5324198970899015831_n

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. zero

  UPDATE: Minora a fost găsită de polițiști, în Reșița, împreună cu copilul acesteia, în vârstă de o lună … “urmând a fi informată Direcția …”

  Bravo tăiţelu!
  Deschizi Reşiţa!
  Iată rezultatele epurărilor tale (de cadre) operate din start pe la DASC-ul din propria (ta) primărie, chipurile sub pretext de “rentabilizare” financiară :(
  Habar nu au despre ce se întâmplă.
  Noroc cu Poliţia, respectiv cu unii dintre puţinii sufletişti care au mai rămas pe acolo.
  Că dacă şcolile tot sunt închise (de Vela cu “afaceri” interne) sau în “reabilitate energetica” cu pentru tăiţeii “clienţilor” tăi, ce să mai facă bieţii copii pe la 14-15 ani, în timpul rămas liber?
  Mai un Copy-paste, mai o fugă de Bach. Sau cu Bahus.
  Că doar nu toţi au acces la tablete, internet gratuit şi educaţie, că deh’, l-ai şi criticat dur pe Stepănescu pentru asta şi chiar l-ai şi caftit în biroul tău (nu în cel de la morgă) pe managerul firmei care totuşi distribuia gratuit câta internet (Avolo).
  Că … nu cumva să te sărăcească, bietul “barosanul” de tine.
  Şi mai ales pentru că ăştia nu erau naţional-socialişti (zişi şi liberali), ca tine, ci cu uşoare nuanţe social-democrate. Şi ei cu uscăturile lor, fireşte.
  De binele naţional-liberal, iată că se pleacă câta de acasa, se pleacă din “instituţii” de pretinsă ocrotire, se mai face câte un copy-paste … şi posibil şi din “eroare materială” sau lipsă de educaţie :(
  Da’ … ceva automate pentru distribuit pe low-cost prezervative (ca în Germania) nu te-ai gândit să le aduci cetăţenilor, ca deschidere, ca modernizare şi ca reabilitare “energetică”?
  Că dacă tot stai şi visezi doar panzerai (turele) …

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei