Nici urmă de coronavirus la Șoșdea. Primarul Filimon: „Nu am făcut nici un fel de declarație pe această temă!”

sosdea

Isteria cuprinde la propriu România! Știrile false legate de apariția a noi cazuri de infectare cu coronavirus în România au vizat și județul Caraș-Severin. Pe pagina de facebook al unui important site de știri a apărut următoarea informație: „Virusul infestator din Italia își face apariția și în România. Primul județ în care s-au descoperit primele urme ale acestuia, județul Caraș-Severin. Mai exact într-un sat micuț, și anume Șoșdea”.

Mai mult decât atât, postarea, pe semne un fake, îl citează chiar și pe primarul comunei Măureni, de care aparține satul Șoșdea, Brian Filimon, care ar fi susținut: „Nu s-au mai auzit lucruri ca acestea până acum, e România mare și totuși în satul acesta s-a nimerit să ajungă!”

Primarul Brian Filimon susține că această informație este falsă și el nu a făcut o astfel de afirmație.

„În urma zvonurilor care circula pe internet, legat de o așa-zisă declarație a mea cum că am avea în comuna noastră, mai exact în satul Șoșdea, un caz declarat, o persoană infectată cu Covid 19 (Coronavirus), doresc să vă aduc la cunoștintă faptul că această știre este una FALSĂ, adică eu primarul comunei Măureni, Filimon Brian, nu am făcut nici un fel de declarație pe această temă!”, a declarat primarul.

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei