Ninsoarea nu a luat prin surprindere administrația reșițeană!

 

z3

Prima ninsoare a adus și primul strat de zăpadă pe străzile din Reșița. Dat fiind faptul că utilajele de deszăpezire ale Primăriei au intervenit încă din primele ore ale dimineții, traficul rutier în municipiu se desfășoară fără probleme.

Reprezentanții Direcția de întreținere și reparare a patrimoniului din cadrul Primăriei au precizat că acționează cu 5 echipaje cu lamă și sare, pe arterele orașului. După ce materialul antiderapant folosit va acționa, pe bulevarde se va putea circula în cele mai sigure condiții.

Dacă va fi nevoie, utilajele  Primăriei vor acționa pe tot parcursul zilei pentru a înlătura zăpada de pe carosabil, totul după un grafic bine stabilit.

z2

 

Daniel Călin, șeful Direcţiei de întreţinere şi reparare a patrimoniului din cadrul Consiliului Local Reşiţa, a precizat că pe timpul zilei vor fi două echipaje cu maşini de mici dimensiuni care vor intra pe stăzile din spatele blocurilor.

Pe parcursul  zilei se va acţiona şi în cartierele aparţinătoare, astfel încât până la sfârşitul zilei străzile din Reşița să fie curate.

Anul acesta Primăria Reșița a achiziționat din fonduri guvernamentale încă două utilaje de deszăpezire.

z4

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  “traficul rutier în municipiu se desfășoară fără probleme.”

  Este un remarcabil succes, în lupta lui tăiţelu’ cu opoziţia (albă): a învins degetul (orizontal) de zăpadă, folosind toate utilajele din dotare.
  În … “cele mai sigure condiţii” (pe bulevarde).
  În rest, traficul se desfăşoară fără probleme. Şi cel rutier, bineînţeles.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei