Noaptea muzeelor la Reșița, ediție de pandemie! În această seară, de la ora 19:00

centru noaptea

Noaptea muzeelor va fi marcată anul acesta la Reșița într-un mod inedit, adaptat perioadei de pandemie. Pentru evenimentul sărbătorit în toată Europa în data de 14 noiembrie, Centrul Universitar UBB din Reşiţa, Muzeul Cineastului Amator, Clubul Rotary Reşiţa şi Forumul Democratic al Germanilor din județul Caraș-Severin au pregătit o serie de activități ce se vor desfășura în mediul online.

Astfel, de la ora 19:00, organizatorii vor prezenta pe paginile de social-media un material video pregătit special pentru acest eveniment. Materialul va conţine, într-un tur virtual, prezentarea pieselor din cadrul expoziţiei de «fuşăraie», descrierea fotografiilor din cadrul expoziţiei de fotografie dedicate fotografului Hermann Heel, precum şi imagini de prezentare din cadrul Muzeului Cineastului Amator şi al Muzeului Jocurilor Video, găzduite de Centrul Universitar UBB din Reşiţa”, precizează din partea organizatorilor, profesorul Cristian Paul Chioncel.

Iniţiată de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa şi patronată în prezent de Consiliul Europei, de UNESCO şi de Consiliul Internațional al Muzeelor, Noaptea Muzeelor este un eveniment de succes european desfășurat la nivel internațional, aflat la cea de-a XVI-a ediție.

Afis_online

foto Reșița: Facebook (Ioan Popa)

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei