Nu ne mai deplasăm la Timișoara! Teste Real Time PCR pentru depistarea virusului SARS CoV-2 efectuate și la Reșița!

teste

Cărășenii nu mai sunt nevoiți să meargă în Timișoara pentru teste. Începând de miercuri, 12 august 2020, Laboratorul de Analize Medicale a Spitalului Județean de Urgență Reșița va efectua, contra cost, teste Real Time PCR pentru depistarea virusului SARS-COV-2. Prețul unui test este de 350 de lei, iar taxa se va achita în avans la casieria spitalului sau la asistentul medical care efectuează recoltarea probelor.

Programările se vor face de luni până vineri, în intervalul 10:00 – 14:00, la numărul de telefon 0743-098982, iar recoltările tot în aceleași zile, între orele 7:00 și 9:30, în unul din corturile amplasate în curtea Staționarului I (Govândari). Rezultatele vor fi emise în limba română, în maximum 48 de ore, și transmise fie prin e-mail, fie vor fi ridicate personal de la Fișierul Policlinicii Nr.1, între orele 7:30 și 15:00.

Reprezentanții spitalului susțin că în laboratorul spitalului se vor prelucra pe zi maximum 20 de teste Real Time PCR contracost.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei