„Nu o să comentez niciodată deciziile președintelui CJ Caraș-Severin, Romeo Dunca”, susține ministrul Marcel Vela

modelmic

Nu o să comentez niciodată deciziile președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca”, a afirmat ministrul Marcel Vela, care a precizat că are încredere totală în noua conducere a forului județean cărășean și în proiectele de dezvoltare propuse de Romeo Dunca și echipa acestuia.

Nu o să comentez niciodată deciziile președintelui CJ, Romeo Dunca, din două motive: primul motiv este pentru că am încredere în el și al doilea motiv pentru că fiind președinte al CJ, este singurul responsabil de managementul județului.

Repet, nu comentez, nu sugerez, nu dau sfaturi și nici nu analizez ceea ce își propune sau ceea ce va face dl Dunca. Este președintele Consiliului Județean Caraș-Severin și am încredere totală în domnia sa că va face ceea ce trebuie, adică un județ mai bun, mai frumos, mai prosper”, a afirmat președintele PNL Caraș-Severin.

Pe de altă parte, ministrul Vela nu a ezitat să arate cu degetul spre fosta conducere a forului județean, responsabilă, în opinia liberalului, de faptul că județul Caraș-Severin se numără la ora actuală printre județele cele mai slab dezvoltate din România. Președintele PNL Caraș-Severin a oferit ca exemplu lipsa de implicare a Consiliului Județean Caraș-Severin în dezvoltarea aeroportului din Caransebeș.

Atunci când ai un investitor sau ai un potențial economic de anvergura unui aeroport, CJ și cei care îl conduc sau care sunt responsabili, nu vreau să dau nume pentru că nu știu exact cine a răspuns de acest domeniu, ar fi trebuit să se ocupe cu prioritate de dezvoltarea unui asemenea pol economic, o poartă deschisă a județului Caraș-Severin spre prosperitate. Din păcate nu au făcut-o.

O să vedeți însă că actuala conducere va fi alături de tot potențialul județului Caraș-Severin care poate crea oportunități și premize de dezvoltare, indiferent de domeniu, economic turistic, aviatic, balnear, infrastructură, agricultură, industrie, locuri de muncă sau servicii”, a mai precizat ministrul Marcel Vela.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Pilotul

    Ai dreptate domn, Marcel, fost “agent încasator ” in problema”TURISTI”(domn locotenent Jurca Ion, de la secu ,stie la ce ma refer). Ăla care a fost președinte de județ nu se pricepe la elicoptere ca actualul președinte. Atenție mare ca la căderile de la înălțime consecințele sun fatale.

    Raspunde
  2. Ionuțica

    O să țin minte afirmatia. Sper sa nu fie ca cea făcută de Rares Bogdan ,când striga sa închidă PNL-ul portile pentru PSD-isi ,s-au ce sa zic ,poate si el s-a ținut de cuvânt, porțile s-au inchis ,dar uni au sărit gardul!!!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei