Nu te costă mai nimic să faci o faptă bună pentru copii; zâmbetul lor e neprețuit

a

Într-o perioadă în care unii se tem de COVID, iar alții sunt speriați de problemele economice ale zilei de astăzi și de perspectiva zilei de mâine, un grup de oameni inimoși din Sasca Montană au gândit o acțiune inedită, menită să aducă fericirea și zâmbetul pe chipul copiilor din comună și nu numai.

Duminică, 19 iulie, din inițiativa doamnei Claudia Cocoțan și a familiei acesteia, la care a marșat și edilul comunei Ion Poplicean, copiii din comuna Sasca Montană sunt invitați la o sesiune de rafting pe râul Nera.

Este o acțiune non-comercială, de voluntariat la care și-au anunțat sprijinul și alte persoane din zona noastră. Concret vom pleca duminică de la 09:30 din Sasca Română cu un microbuz până în zona Podul BEI, de unde vom coborî cu bărcile, adulți și copii până la Moară în Sasca Română, la locul de baie cum mai este el cunoscut. Aici vom pregăti pentru cei mici o mică petrecere cu burgheri și înghețată, cu suc și voie bună. După ce au stat atât de mult în case, cred că e un bun moment de a ne reîmprietenii cu natura“ a explicat Claudia Cocoțan

Până acum s-au înscris 12 copii din Sasca dar și din Timișoara, aflați în vacanță la bunici, cu vârste cuprinse între 3 ani și jumătate și 10 – 12 ani. La acțiune participarea copiilor este gratuită, iar înscrieri se mai pot face la tel: 0751-120.236. Sunt așteptați de asemenea și părinți care doresc să se implice în organizarea acestei acțiuni.

Ideea e de activitate în aer liber și de socializare între copii. Se va coborî pe Nera cu două bărci, una de 8 locuri și o alta de 12, iar copii vor fi însoțiți de adulți, pentru că cei mici sunt mai năzdrăvani și trebuie supravegheați. E o acțiune pe care mi-aș dori să putem să o reluăm, măcar o dată în fiecare an“ – a mai precizat Claudia Cocoțan.

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei