Nuntă oprită de polițiști la Caransebeș! S-a lăsat cu amenzi

modelmic

 

Polițiștii cărășeni au pus capăt unei nunți derulate ieri în municipiul Caransebeș, fără respectarea normelor legale în vigoare pe perioada stării de alertă. Au fost aplicate amenzi în valoare de peste 11.000 de lei. Cel mai „păgubit” a fost agentul economic, care s-a ales cu mai multe amenzi, nu doar pentru nerespectarea prevederilor legale privind distanțarea socială, ci și pentru lipsa examenului medical al angajaților și pentru încălcarea normelor legale privind prevenirea și stingerea incendiilor.

„În cursul zilei de 05 iulie a.c., Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată despre faptul că la o unitate de alimentație publică din localitate urmează să fie organizat un eveniment privat la care nu se vor respecta normele legale privind distanțarea socială (o nuntă).

Având în vedere acțiunile în desfășurare, sub autoritatea Instituției Prefectului, la nivelul Poliției Municipiului Caransebeș a fost constituită o echipă comună, din care au făcută parte polițiști, lucrători ai I.S.U., ai D.S.P. și ai D.S.V.S.A., care, între orele 19:00 – 21:00, a verificat cele sesizate.

La fața locului echipa a constatat că era în derulare un eveniment privat, o nuntă, care se desfășura pe două terase și în două spații închise”, explică Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Având în vedere încălcarea prevederilor legale aplicabile în perioada stării de alertă au fost aplicate 5 sancțiuni în valoare de 11.100 lei. Două sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.600 lei au fost aplicate operatorului economic pentru lipsa triajului și lipsa examenului medical al personalului propriu. Alte două amenzi, în valoare totală de 4000 lei au fost acordare operatorului economic și organizatorului nunții, pentru nerespectarea prevederilor legale privind distanțarea socială. Cea de-a cincea amendă, în valoare de 500 lei, a revenit tot agentului economic, pentru încălcarea normelor legale privind PSI.

Întrucât au fost primite mai multe apeluri 112, care reclamau faptul că la acel eveniment privat sunt prezente mai multe persoane, după ora 24.00 echipa de control s-a deplasat din nou la locația respectivă pe care a găsit-o închisă”, mai precizează Alina Boeru.

foto: sputnik.md

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. imoGen

    Ar trebui să le intre bine în cap românilor că în perioada asta doar cei de la PNL au voie să se petreacă (Lucovid Orban, Rareș Bogdan …). Ei sunt scutiți de la plata amenzilor. Restul … să respecte “ordonanțele”!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei