O asociație de motocicliști din Germania vine în sprijinul Spitalului de Urgență! Șapte TIR-uri cu ajutoare au sosit la Reșița!

modelmic

Șapte TIR-uri încărcate cu ajutoare au ajuns la finalul săptămânii trecute la Spitalul Județean de Urgență din Reșița. Donația, constând în mobilier, echipamente și consumabile medicale, vine din partea Asociației „Biker-Brummi Hilfe“, o organizație neguvernamentală din Bremen – Germania.

Acțiunea este rodul unei fructoase colaborări dintre Biker-Brummi Hilfe, MC Trust Reșița, Spitalul Județean de Urgență Reșița și Consiliul Județean Caraș-Severin.

Biker-Brummi Hilfe este o asociație de motocicliști, între ei numărându-se și câțiva medici. Încă de la începutul înființării sale, membrii săi și-au propus să ajute cât mai multe spitale și centre pentru copii din Europa de Sud-Est.

În urmă cu câteva luni, managerul Waldemar Murgu, împreună cu o parte din membrii Biker-Brummi Hilfe, au vizitat Spitalul Județean de Urgență Reșița,stabilind prioritățile acțiunii ce s-a concretizat sâmbătă”, explică Roxana Bălan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

Reprezentanții Asociației „Biker-Brummi Hilfe“ din Bremen (Germania) au fost primiți și de conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin, care a dorit în acest fel să își arate respectul pentru sprijinul acordat unității spitalicești din Reșița.

DSC_0353 DSC_0409 DSC_0411 DSC_0412 DSC_0417 DSC_0429 DSC_0434 DSC_0476

 

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei