O bombă de aruncător, descoperită în subsolul unui bloc din Reșița

bomba

O bombă de aruncător a fost descoperită astăzi în subsolul unui bloc de la Aleea Mărghitaș din municipiul Reșița. Muniția a fost găsită de un locatar care a sunat de urgență la 112. 

„La fața locului, a intervenit de urgență echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, care a identificat și cercetat elementul de muniție găsit, fiind vorba despre o bombă aruncător calibru 120 mm, care a fost ridicată și transportată la depozitul de muniție neexplodată de la SC Arsenal Reșița SA.           

În sprijin au venit un echipaj IJJ și un echipaj IPJ”, precizează Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Reșița.

Echipa de pirotehniști a Detașamentului de Pompieri Reșița a întreprins măsuri de cercetare a întregului subsol al blocului pentru a descoperi alte eventuale elemente de muniție.

În acest moment nu mai există vreun pericol în acest sens, întreaga zonă fiind asigurată”, mai precizează sublocotenentul Adrian Manofu.

kfjhlg a918d240-a856-4978-9d46-c555ae0b2c3f

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  “O bombă de aruncător a fost descoperită astăzi”

  E bine şi mai târziu decât niciodată.
  Remarcabilă şi viziera de la casca de protecţie (la bombe), din dotare.
  Un batic nu era suficient?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei