O casă din Moldova Nouă a fost cuprinsă de flăcări! Pagubele se ridică la aproximativ 120.000 lei!

 modelmic

Pompierii militari cărășeni au fost solicitați să intervină în această dimineață pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din Moldova Nouă.

Incendiu a fost anunțat în jurul orei 04:30. Focul a izbucnit la tabloul electric al casei, după care s-a extins la acoperiș. La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere din cadrul secției de Pompieri Moldova Nouă, care au s-au luptat timp de aproape două ore cu flăcările.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin, Adrian Manofu, incendiul a fost lichidat în totalitate, în jurul orei 06:40.

Cauza probabilă a incendiului – coșul de fum de la centrala termică, neizolat termic, astfel că scânteile au aprins materialele combustibile din imediata apropiere. Au ars aproximativ 200 mp din acoperișul casei și bunurile aflate la mansardă, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 120.000 lei”, mai precizează Manofu.

WhatsApp Image 2020-01-27 at 10.08.47

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei