„O noapte furtunoasă” își schimbă locul și ora desfășurării din cauza codului portocaliu de precipitații! Află unde va fi recreat Union-ul lui Caragiale!

caragiale

Din cauza avertizărilor meteorologice (instabilitate atmosferică accentuată, cod portocaliu) a fost schimbată locația și ora spectacolului, cu una favorabilă desfășurării acestuia.
Spectacolul se va juca pe terasa COMPLEXULUI „ATLANTIC” din Lend (Str. Primăverii, 3-5, Reșita, Caraș-Severin) după cum urmează:
-Vineri, 3 iulie 2020, ora 21:30
Terasa complexului “Atlantic“
-Duminică, 5 iulie, ora 21:00
Terasa complexului “Atlantic“

Spectacolul premieră „O noapte furtunoasă” de Ion Luca Caragiale îl are ca regizor pe Emanuel Petran, scenografia este semnată de Mihai Vălu, iar Lucian Moga semnează pentru light design.

Din distribuție fac parte (în ordinea indicată de autor):
Jupân Dumitrache- Florin Ruicu
Nae Ipingescu – Radu Popescu
Chiriac- Marius Tudor
Spiridon- Robert Danci
Rică Venturiano- Sorin Fruntelată
Veta- Camelia Ghinea
Zița- Rusalina Bona
Dansatoare la Iunion- Ana Maria-Cizler
Dansatoare la Iunion- Andrada Samoilă.

„Întotdeauna am fost interesat de cât de actuali pot fi scriitorii clasici. Ducând gândul mai departe, am descoperit că genialitatea marelui nostru dramaturg, I.L.Caragiale, constă și în faptul că a reușit să surprindă esența sufletului poporului nostru, esență pe care am încercat să o transpunem într-o montare care, zic eu, va surprinde (sper că în mod plăcut). Vă așteptăm la 100 de minute de râs continuu, alături de excelenții actori ai Teatrului de Vest Reșița”, afirmă Emanuel Petran, regizorul spectacolului.

Managerul Teatrului de Vest, Florin Ionescu a declarat că spectacolul va avea loc pe terasa complexului „Atlantic“ cu respectarea măsurilor de distanţare socială impuse de autorități.
Biletele se pot achiziționa atât de la casieria teatrului, cât și de la intrarea în complexul „Atlantic“.
Preț bilet: 20 lei;
Informaţii suplimentare puteţi obţine la casieria teatrului:
Casa de bilete: 0355 404 222
Organizator Spectacole: ION GABI GIAMĂNU
Tel.: 0771 654 638

Citește și:Se joacă teatru la „terasă”! Atmosfera din grădina Union a lui Caragiale, refăcută în curtea muzeului din Reșița!

afis-cu-sigle-noi-m

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei