O nouă investiție în domeniul învățământului la Reșița: o sală de sport ridicată prin CNI!

modelmic

O nouă investiție în domeniul învățământului va fi realizată la Reșița. După ce administrația locală a reușit să obțină finanțare pe fonduri europene pentru reabilitarea și modernizarea mai multor unități școlare din municipiu, aleșii locali și-au îndreptat atenția și spre fondurile guvernamentale. Astfel, la inițiativa viceprimarului Gabriel Duruț, consilierii locali reșițeni au votat predarea către Compania Națională de Investiții a unui teren în suprafață de aproape 3.000 de metri pătrați, pentru ridicarea unei săli de sport.

Este vorba despre construirea unei săli de sport pentru Liceul Baptist din Reșița. Această investiție va fi realizată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții, noi, Municipalitatea, ne obligăm să facem doar partea de racordare la utilități și pot să vă spun că acest obiectiv se va realiza și datorită implicării doamnei deputat Luminița Jivan, președinta PSD Caraș-Severin”, a explicat Duruț.

modelmic

În expunerea de motive ce însoțește proiectul de hotărâre se precizează că sala de sport va avea 102 locuri și că prin realizarea acesteia se vor rezolva problemele întâmpinate în desfășurarea orelor de educație fizică și sport de către elevii și profesorii Liceului Teologic Baptist Reșița, atunci când acestea nu se pot desfășura în aer liber din cauza timpului nefavorabil.

Consiliul Local Reșița va asigura finanțarea cheltuielilor pentru racordurile la utilități și va avea obligația ca, după finalizarea investiției, să mențină destinația acesteia și să o întrețină pe o perioadă de 15 ani.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei