O nouă serie de teste pentru depistarea coronavirusului la Căminul de bătrâni din Reșița

a

Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș Severin va efectua de astăzi, timp de două zile, o nouă serie de teste la Căminul pentru Persoane Vârstnice din municipiul Reșița.

După cum ne-a precizat Oana Glăvan Cenan, managerul centrului, vor fi testate toate cele peste 50 de persoane angajate, fie că e vorba de personal medical, îngrijitori sau personal auxiliar, cei care intră în contact cu beneficiarii centrului. Vor fi testate de asemenea cele 3 persoane depistate pozitiv care nu au fost spitalizate, ci au fost izolate în cadrul centrului.

Vă reamintim că în acest centru a fost depistată pozitiv o îngrijitoare care a transmis virusul câtorva beneficiari. Din fericire, cazurile au fost izolate la timp și nu s-a ajuns la o extindere a numărului de persoane infectate.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei