Ocico se închide din cauza coronavirusului!

occico1

Cea mai vizitată piață din Reșița la fiecare sfârșit de săptămână, va fi închisă. Situația generată de temutul virus COVID-19 și ca urmare a indicațiilor primite de la autorități privind măsurile de protejare a populației, dar și avându-se în vedere înregistrarea primului caz de coronavirus în Reșița, au dus la decizia ca Ocico să fie închis.

În conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 6 din 06.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Departamentul pentru situații de urgență, se suspendă activitatea în Piața de Vechituri și Piața Auto ( Ocico) de pe Aleea Gugu din Municipiul Reșița, până în 31 martie 2020”, informează Primăria Reșița.

Această măsura este o modalitate de prevenție eficientă pentru a evita contractarea virusului COVID-19.

 

Elena FRANȚ

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei