18.7 C
Reșița
miercuri, 06 iulie 22

OFICIAL! Austriecii de la PORR au câștigat licitația pentru proiectul tramvai

Austriecii de la PORR au câștigat licitație lucrărilor de modernizare a căii de rulare a tramvaiului reșițean.

Contractul de execuție a lucrărilor pentru proiectul „P1-Modernizarea transportului public electric si amenajarea infrastructurii de transport nemotorizat în municipiul Reșița – Faza 1 cod SMIS 127262” și „P2 – Modernizarea transportului public electric si amenajarea infrastructurii de transport nemotorizat în municipiul Reșița-Faza 2 va fi semnat astăzi la sediul Primăriei Reșița de către primarul Ioan Popa și Emanuel-Iohan Reitmaier, administratorul S.C. PORR CONSTRUCT S.R.L. București (subsidiara din România a con­struc­to­rului austriac cu același nume), firma câștigătoare a procedurii de licitație.

Reamintim, prima licitație pentru execuția lucrărilor la proiectul tramvai, licitație la care prezentat STRABAG S.R.L. – MARI VILA COM S.R.L. și asocierea TramWorks, care avea ca lider firma ALSTOM a picat, ambele oferte fiind respinse deoarece depășeau valoarea estimată a investiției. La cea de-a două licitație sau prezentat doi ofertanți: PORR, o firmă austriacă și ALSTOM, Franța.

spot_img

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Nașpa, nu e bine. Sper să își rupă gâtul cu lucrările lui pește aranjate. Din București erau și firma de anvelopări cu turci de anul trecut când s-au apucat de lucrul de mântuială la blocul 20,Republicii 20 ,au dat țeapă, sâmbăta trecută la prima rafală au zburat plăci de polistiren dar cine să se revolte, populația Reșița de tip moluște?Astea sunt marile lucrări ale premar Macaroană. Îi dorim eșecuri peste eșecuri. Amin. 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei