OFICIAL! Cei 7 parlamentari cărășeni și-au primit mandatele!

modelmic

Biroul Electoral Central a definitivat configurația Camerei Deputaților și Senatului pentru următorii ani. Județul Caraș-Severin va fi reprezentat de 7 parlamentari: 5 deputați și 2 senatori. 

PSD-ul a obținut o victorie detașată în Caraș-Severin, reușind să trimită în parlament un senator – Ionuț Chisăliță și 3 deputați: Ion Mocioalcă, Ion Spânu și Luminița Jivan. PNL-ul trebuie să se mulțumească cu un senator – Ion Marcel Vela și un deputat – Valeria Schelean. Cel de-al șaptelea mandat a fost obținut de PMP,  care îl va trimite în Camera Deputaților pentru un nou mandat pe Ion Tabugan.

Lucrurile au fost destul de clare încă de la început, cel puțin în ceea ce privește atribuirea directă a mandatelor, obținute de Ionuț Chisăliță, Ion Mocioalcă, Ion Spânu, și Valeria Schelean. Un oarecare suspans a fost menținut în ceea ce privește mandatele acordate în urma redistribuirii, unde mai puteau apărea surprize. Lucru care nu s-a întâmplat însă, anunțul oficial al BEC-ului venind să confirme practic un lucru deja știut: că celelalte trei fotolii de parlamentari atribuite județului Caraș-Severin vor fi ocupate de Marcel Vela, Luminița Jivan și Ion Tabugan.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei