OFICIAL! Județul Caraș-Severin nu mai are niciun caz activ de coronavirus

 

hdfsjkdhgkhjgJudețul Caraș-Severin nu mai are niciun caz activ de coronavirus, după ce astăzi a fost externat ultimul pacient internat la Reșița, pe Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă. 

Este vorba despre o pacientă în vârstă de 73 de ani  care a fost internată pe data de 20 mai. Conform unui comunicat de presă al Prefecturii Caraș-Severin, pe parcursul spitalizării, pacientei i s-au făcut 6 teste pentru depistarea coronavirusului, 4 dintre acestea  fiind pozitive, iar ultimele 2, realizate la interval de 48 de ore, au ieşit negative.

„În ciuda faptului că pacienta suferă de diabet zaharat şi prezintă patologie cardio-vasculară, aceasta s-a refăcut complet, starea acesteia la externare fiind una foarte bună.

Deşi astăzi este  a  20-a zi consecutivă în care judeţul  Caraş-Severin  nu a înregistrat nici o îmbolnăvire de COVID-19, prefectul judeţului Caraş-Severin, Cristian  Gâfu, roagă  cetăţenii să continue respectarea normele de igienă, prevenţie şi distanţare socială şi să urmeze în continuare sfaturile autorităţilor, pentru a putea menţine această situaţie pozitivă din  judeţul nostru”, se mai arată în comunicatul Prefecturii Caraș-Severin.

De la debutul pandemiei, în județul Caraș-Severin au fost confirmate 112 cazuri de infectare cu coronavirus.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei