OFICIAL! Waldemar Murgu, noul manager al Spitalului Județean de Urgență din Reșița!

 

modelmic

Waldemar – Ioan Murgu este începând de astăzi noul manager al Spitalului Județean de Urgență din Reșița. Neoficial, despre numirea lui Murgu ca interimar la unitatea spitalicească se vorbea deja de câteva săptămâni, dar președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a refuzat până în ultimul moment să confirme sau infirme zvonurile.

Numirea oficială a lui Murgu a fost anunțată astăzi, printr-un comunicat de presă al Consiliului Județean Caraș-Severin. Despre ce îl recomandă pe Murgu pentru noua funcție nu aflăm prea multe din respectivul comunicat, doar că acesta are în spate o bogată experiență managerială, aspect care îi va fi cu siguranță de folos, având în vedere situația financiară dificilă prin care trece Spitalul Județean.

Cu o bogată experiență în domeniul managerial, domnul Waldemar – Ioan Murgu este absolvent al Facultății de Drept “Vasile Goldiș” din Arad. La intrarea în vigoare a acestei dispoziţii, a încetat contractul de management a doamnei Cristina Mihaela Bacer”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Waldemar – Ioan Murgu a fost numit interimar la conducerea spitalului pentru următoarele șase luni.

Citește și Joaca de-a demisia ia sfârșit la Spitalul de Urgență din Reșița! Waldemar Murgu vine în locul Cristinei Bacer!

 

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei