Restaurantul Craft te invită la masă, cu o ofertă deosebită de preparate și specialități germane pregătite special de chef Cosmin și discipolii săi pentru clienții fideli, în această lună a lui Oktoberfest.
Și chiar dacă nu suntem la Munchen, rămânem la Reșița pentru că bucătăria germană este atât de bogată încât cu siguranță reușește să satisfacă cele mai pretențioase gusturi.
De ce au mizat cei de la Craft pe specificul gastronomiei deutsch? Pentru că chef Cosmin este unul din cunoscătorii acestei gastronomii, pe care a studiat-o chiar în Germania în anii săi de ucenicie în bucătărie, pentru că, nu-i așa, nimeni nu s-a născut învățat.
Despre ceea ce poți degusta vreme de 31 de zile în luna Octombrie la Craft, afli în rândurile descrise mai jos:
LINSEN, SPÄTZLE UND SEITENWURST
Linte, spatzle și crenvurști ( linte, ceapă, făină, afumătura, crenvurști, sare, piper, foi de dafin, oțet).
SAUERRAHMBRATEN MIT SPÄTZLE BLATSALAT UND SAUERRHAMSOßE
Pulpă de vită macerată în oțet, vin roșu, legume, condimente, spätzle, sos, dressing.
FLEISHCHÜCHLE MIT PILZRAHMSßE SPÄTZEL UND BLATSALAT
Chifle XXL din carne de amestec, spätzle, salată verde și sos de ciuperci, condimente, ou, dressing.
BRATWURST UND SAUERKRAUT MIT BROT
Cârnați prăjiți și varză acră călită la cuptor ( varză acră ceapă, măr, condimente, usturoi, cârnați albi și pâine
JAGERSHNITZEL MIT SPÄTZEL
Șnițel vânătoresc cu spätzle și sos (Cotlet de porc, făină, ou, pesmet, sos de ciuperci și spätzle).
FLEISCHKÄ BURGER MIT POMMES
Burger cu specialitate nemțească din carne și cartofi (Chiflă, FLEISCHKÄ, ou prăjit, salată verde, roșie, cartofi prăjiți, cremă de muștar dulce).
Așadar, luna octombrie îți oferă ocazia să savurezi preparatele unei bucătării europene cu renume doar la restaurantul Craft, puse în operă de maestrul bucătar Cosmin Marin!
Meniul complet îl poți găsi și pe Glovo sau Coressy, în cazul în care dorești să savurezi produsele CRAFT în confortul propriu de acasă.
Pentru a comanda produsele din meniul CRAFT apelați cu încredere numărul de telefon 0770.450.164.
Guten Appetit!
Sergiu TABAN