fbpx
0.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

„Omul de turtă dulce”, darul de Crăciun oferit copiilor de Teatrul de Vest Reșița

La Teatrul de Vest Reșița, prima zi a acestei săptămâni s-a desfășurat sub magia darurilor de Crăciun. Toți copiii, indiferent de posibilități, trebuie să guste din bucuria cadourilor de la Moș Crăciun și, mai mult, să aibă acces la cultură, cred cu tărie cei de la Teatrul de Vest.

În siajul acestui crez, Teatrul de Vest Reșița a oferit două reprezentații ale spectacolului muzical „Omul de turtă dulce” copiilor cu nevoi speciale și celor din zone limitrofe.

Totodată, întâlnirea cu Moș Crăciun a fost culminată de momentul primirii darurilor din partea vicepreședintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Marius Isac, și a DGASPC Caraș-Severin (copiilor de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Aurora”, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Primăvara”, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Christiana Bocșa”, Grădinița PP Semenic) și din partea Primăriei Municipiul Reșița, a Asociației Nevo Parodimus și a Fundației Humanitas Prodeo (copiilor din cartierele Mociur, Dealul Crucii, Țerova, Secu și Cuptoare)”, susține managerul Teatrului de Vest Reșița, Florin Ionescu.

spot_img

Duminică, 18 Decembrie, Teatrul de Veșt Reșița și-a oferit cadoul de Crăciun și spectatorilor adulți, ultima premieră a anului – „Maria din Magdala”.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei