Oravița îmbracă straie de sărbătoare! În mai puțin de 3 ore, începe distracția!

Oravița zilele orasului

Orașul din Valea Carașului va găzdui, timp de 3 zile, concerte de excepție și distracția va fi la ea acasă, pe scena amenajată de autorități pe platoul din fața celei mai vechi gări din țară, Gara Oravița.

În mai puțin de 3 ore, pentru orăvițeni, și nu numai, va începe distracția o dată cu debutul Zilelor Orașului Oravița -2017. Ca și-n anii precedenți, administrația publică locală le-a pregătit orăvițenilor 3 zile de distracție și voie bună. Programul va debuta astă seară, de la ora 19.30, prima zi fiind dedicată cântului și dansului popular bănățean. Pe scenă vor urca artiștii: Ionuț Oprea, Cătălin Badea, Nicoleta Novac, Nicu Novac, Florin Pistrilă, Liliana Laichici și Dumitru Teleagă. Acompaniamentul muzical va fi asigurat de formația condusă de prof. Marian Suvergel, iar dansul popular va fi pus în scenă de Ansamblul „Hora Carașului” al Casei de Cultură „George Motoia Craiu” din Oravița.

Spectacolul va fi prezentat de cunoscuta prezentatoare tv, dar și interpretă de muzică populară, Luminița Istudor.

Pentru cei care nu puteți urmări prestațiile artiștilor din această seară, de pe platoul din fața gării, cotidianul Reper 24 va transmite LIVE, pe pagina de facebook Reper24h, prestațiile interpreților de muzică populară din prima zi de sărbătoare a Oraviței.

 

John GAVRILESCU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei