fbpx
29.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 iulie 24

Oțelu Roșu se pregătește de rugă! Urmează trei zile de petrecere!

La Oțelu Roșu va avea loc, la finalul acestei săptămâni, tradiționala rugă. Evenimentul este organizat cu ocazia hramului bisericii de lemn din centrul civic al orașului, care poartă numele Sfințiilor Constantin și Elena.

Ca în fiecare an, vor fi trei zile de petrecere la Oțelu Roșu. Startul se dă vineri, 24 mai, toți cărășenii dornici de relaxare fiind invitați să participe la sărbătoarea organizată în orașul de pe Valea Bistrei. Organizatorii au pregătit un program variat, atmosfera fiind întreținută, printre alții, de Maria Hurduzeu, Adela Jurchescu, Maria Morman, Zorica Savu, Gabi Zaharia, Gya&Band, Talisman și Alin Oprea.

Spectacolele vor avea loc în fiecare seară, începând cu ora 18:00, în fața Casei de Cultură din oraș.

Cu ocazia rugii, strada 22 Decembrie 1989 (pe porțiunea cuprinsă între farmacia Elis și cofetăria Florina) va fi închisă circulației rutiere în perioada 22-27 mai, informează administrația locală din Oțelu Roșu.

Totodată, venim cu rugămintea ca în această perioadă să eliberați zona menționată, inclusiv parcarea de reședință. Mulțumim pentru colaborare și înțelegere”, transmite primarul Luca Mălăiescu.

Organizatorii rugii sunt Primăria și Consiliul Local Oțelu Roșu.

 

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei