(P) Alisia Agro Avantaj…a treia provocare!

image012

Firma Alisia este una dintre puținele care a reușit într-un timp scurt să doboare record după record în privința vânzărilor, adăugându-și în portofoliu al treilea punct de lucru.

image002

Victor Bădălău, managerul acestei firme și un împătimit al sporturilor columbofile ne-a declarat:

,,Ultimii 2-3 ani au fost foarte grei, dar benefici și asta datorită efortului depus de echipa Alisia…suntem ca o familie, și la bine și la greu…

image004

S-a lucrat mult și am rezistat deoarece am pus seriozitatea pe primul loc. Suntem practic un centru de distribuție zonal, în materie de furaje, avem pe stoc hrană animală pentru câini, pisici, tauri și viței..mai vindem și tărâțe, cereale, iar ca oferte de sezon vor apărea pomi fructiferi, trandafiri, scule de grădinărit, pui, care pot fi de găină, de rață, de gâscă sau de curcă…

image006

Firma Alisia reamintește clienților și viitorilor cumpărători că, începând cu 1 martie, primăvara  vine cu deschiderea noului punct de lucru situat pe Strada Castanilor Nr.1  (în Muncitoresc, lângă magazinul Profi). Informații se pot obține la numărul de telefon: 0771 608 368. 

image008image010

Pentru cumpărătorii care locuiesc în partea de jos a orașului, punctul de lucru care îi va deservi se află în Piața Reșița Nord și putem fi contactați la telefon 0771 608 590, iar pentru câlniceni avem punctul de lucru de pe Strada Grădiște Nr.1, unde este și depozitul cu vânzare, devenit practic un punct strategic zonal pentru cumpărătorii din tot județul!

image012

Așadar, am reușit să acoperim aproape întreaga zonă, unde au fost solicitări. Ne-am autointitulat drept supermarketul fermierilor și al crescătorilor de animale’’,  a precizat Victor Bădălău.

image014image016

Cunoscătorii firmei Alisia sunt în general crescători de animale ori deținători de animale de companie, iar managerul firmei ne-a făcut o promisiune: este vorba de o invitație la o reuniune cu columbofilii sau chiar la un campionat columbofil pentru a ne demonstra ce înseamnă cu adevărat un hobby!

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei