(P) Permiteți-vă să fiți unice la SALON DIVA B&G Beauty Center Caransebeș

modelmic

Uneori, un stil alimentar sănătos, dietele și sportul nu sunt suficiente pentru eliminarea grăsimii care se localizează pe anumite zone ale corpului. Dezvoltarea tehnologiei și-a pus amprenta și pe acest segment din care face parte industria beauty, permițând efectuarea unor tratamente de remodelare corporală inclusiv pe zone mai puțin accesibile, precum gambe, bărbie dublă, interiorul coapselor, linia sutienului, prin proceduri non-invazive, motiv pentru care tot mai multe persoane apelează la serviciile Salonului DIVA B&G Caransebeș.

Remodelarea corporală devine din ce în ce mai întâlnită, fiind necesară odată cu trecerea timpului, atunci când nivelul de colagen și elastină începe să scadă iar arderile devin mai lente. Sunt mai multe cauze care pot să ducă la diminuarea calității pielii sau la apariția celulitei, cum ar fi un stil de viață dezordonat, alimentație  nesănătoasă, lipsa odihnei, lipsa de mișcare, după trecerea peste o sarcină etc.

image003

Salon DIVA B&G Beauty Center vine cu aparatură de ultimă generație la nivel mondial, cu cele mai noi tehnologii și terapii, iar personalul deține cea mai înaltă clasă de calificare, cu atestate recunoscute internațional. Toate acestea se găsesc chiar lângă dumneavoastră,  la Caransebeș.

„Vorbim din nou de răsfăț! Acesta este pentru tine, pentru că-l meriți! Trebuie să te iubești întâi pe tine, să îți iubești corpul care te găzduiește în viața aceasta, motivându-te să trăiești frumos, așadar investește în tine la Diva B&G Beauty Center”, este mesajul Diva B&G.

Aparatele disponibile la Salon Diva B&G sunt: Hifu, Sculptor, Endermo Expert Pro, Criolipoliza, Oxigen hiperbaric, Microdermabraziune,  Criolifting facial, Epilare definitivă Laser, Drenaj limfatic.

Sculptor este cea mai rapidă și eficientă tehnologie de slăbire, iar rezultatele sunt vizibile imediat. Sculptează-ți corpul așa cum îți dorești. Sculptorul are terapii unice patentate de producător cu efecte garantate.

Endermo Expert Pro este echipamentul ideal de remodelare corporală și diminuare a celulitei. Oferă rezultate fără precedent, întrucât combină 6 terapii și anume: laser, cavitația, radiofrecvența, infraroșu, vacuumul pulsat, masajul cu role. Rezultatele sunt vizibile după prima ședință, eliminând celulita, scăderea în centimetri, tonifiere și drenaj.

image005

Criolipoliza este un tratament non invaziv ce folosește o tehnologie performantă de criogenare, eliminând grăsimea în exces. Procedura de criolipoliză reduce țesutul adipos localizat la o temperatură de -10 grade Celsius, având un sistem de răcire controlat, celulele moarte fiind eliminate natural din organism.

Hifu este un tratament de lifting facial și corporal, este non invaziv și nu necesită recuperare fiind o inovație în domeniul estetico – medical. Tratează excesul de piele îmbătrânită, elimină ridurile, definește conturul feței, îmbunătățește aspectul pielii oferind un efect de lifting instant, fără bisturiu.

Oxigenul hiperbaric, fântâna tinereții! Este un tratament revoluționar, non invaziv destinat tratării ridurilor, acesta înlocuind cu succes tradiționalele tratamente invazive injectabile.

Microdermabraziunea este o procedură non invazivă nedureroasă care curăță și exfoliază, îndepărtându-se impuritățile și celulele moarte de la primul nivel al pielii, îmbunătățind aspectul și textura epidermei.

Epilarea definitivă cu laser…rezultatele se observă la primele două săptămâni post tratament. Se poate trata orice zona a corpului sau a feței, oricât de delicată ar fi. Rezultatele sunt garantate!

Drenajul limfatic elimină toxinele și retenția de apa din corp.

Oferim clientelor noastre tratamente sigure, fără durere, cu rezultate vizibile pe loc, fără timpi de recuperare”, precizează managera salonului, Geta Stan.

image007

Salon Diva B&G Caransebeș vă oferă pe timpul sezonului de vară, pe perioada șederii la salon, apă, sucuri și cafea, GRATUIT.

Atenția  noastră față de clienții noştri este la cel mai înalt nivel.

Este salonul divelor, pentru dive!

Nu uita să fii frumoasă!…Noi te ajutăm!

Clientele noastre merită un moment doar pentru ele pe marginea piscinei, într-o atmosferă relaxantă..

Ne puteți urmări pe Facebook dând click pe linkul: https://www.facebook.com/DivaSalonBG

Programați-vă din timp la Salon Diva B&G Beauty Center Caransebeș Strada Constantin Popasu nr. 17 sau la telefon  ☎️ 0724 850 733  între orele 9:00 – 19:00

Pentru varianta MAPS vă punem la dispoziție un share location (click pe link aici).

Vă așteptăm cu drag!”, Salon Diva B&G.

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei