(P) Petrecere incendiară la Văliug: SNOWMAN FEST va topi zăpada de la Casa Baraj!

SNOWMAN FEST

Petrecere de zile mari, la sfârșitul acestei săptămâni, la Văliug, unde cei de la Casa Baraj le-au pregătit iubitorilor de ski, dar și celor de muzică și distracție momente de neuitat. Sâmbătă, 6 februarie, va avea loc Snowman fest, care se anunță de pe acum un succes, organizatorii afirmând că va fi cea mai mare petrecere de iarnă desfășurată la poale de Semenic. 

Pornim anul în forță cu un party ce începe în zori la poalele pârtiei, continuă după-amiaza într-un ritm crescendo și se prelungește noaptea până în zori. În ordinea apariției de pe tricouri: SIS, Golan, Sllash & Doppe, Vali Florea, Elless. Biletul de intrare: 20 de lei”, anunță organizatorii pe pagina oficială a evenimentului.

Petrecerea va începe la ora 13:00, cu artiștii invitați, iar seara, după o zi cu ski, placă sau sanie, totul se va muta în interior, unde distracția va continua până în zori.

Iată programul pregătit de organizatori pentru ziua de sâmbătă:

- start: ora 13:00
– prieteni, concursuri, muzică, food & beverage
– continuăm până seara outdoor
– apres ski Valiug indoor afterparty

Vremea va fi și ea de partea celor doritori de distracție, meteorologii anunțând că vremea se va răci, iar la munte va ninge.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei