(P) Salon Diva Beauty Center, tinerețe fără bătrânețe

image001

Despre tehnicile de înfrumusețare de la Salon Diva B&G Beauty Center putem vorbi la nesfârșit. În plus, la cunoscutul deja salon din Caransebeș, totul se derulează cu acuratețea unui ceas elvețian. Și aceasta datorită aparaturii și tehnologiei ultraperformante de ultimă generație și implicării administratorului Geta Stan, care investește constant în tehnică nouă, transformând Salon Diva B&G Beauty Center în unul din cele mai moderne saloane din țară.

image002

„La Salon Diva B&G Beauty Center simți diferența și vezi rezultatele. Trei criterii ne fac speciali: unicitatea, personalul si aparatura! 

image003

La Salon Diva B&G Beauty Center se folosesc produse profesionale de top. Sunt produse recunoscute la nivel mondial pentru eficiența lor, de care clienții noștri pot beneficia la prețuri cu totul speciale comparativ cu alte saloane de aceeași ținută din țară.

Pentru noi este foarte important ca clienții să plece de la salon mulțumiți de rezultate, tocmai de aceea ne străduim să fim din ce în ce mai buni și să le oferim o experiență inedită de fiecare dată.

Avem și un programul de fidelizare, prin intermediul căruia ne dorim să le răsplătim încrederea și loialitatea, oferindu-le o serie de avantaje și beneficii pe care le discutăm personal cu fiecare client în parte, aceștia putând beneficia de reduceri și bonusuri periodice.

image004

O imagine publică impecabilă trebuie menținută cu mult efort: stil de viață echilibrat, sport, alimentație sănătoasă, dar și vizite la centrele de înfrumusețare care completează toate aceste rezultate.

Viața este frumoasă atunci când știi să te bucuri de fiecare clipă, când ești recunoscător pentru fiecare moment și când trăiești în armonie cu cei dragi, dar, mai ales, cu tine însuți. Noi credem că nu trebuie să treacă nicio zi în care să nu ne oferim nouă, dar și celorlalți, măcar un motiv de bucurie”, este mesajul transmis de Geta Stan.

image005image006

 

 

 

 

 

 

 

Clienții Diva B&G Beauty Center sunt răsfățați chiar de la momentul în care trec pragul salonului, în așteptarea programării putând savura, pe marginea piscinei, o cafea, un suc sau o apă. Gratuit, din partea casei!

Vă așteptăm cu drag să vă reluați ritualurile de înfrumusețare și să vă pregătiți pielea și silueta pentru sezonul de vară.

Suntem deosebit de stricți la capitolul curățenie, fiind unul dintre cele mai bine cotate saloane din țară din acest punct de vedere!

Respectăm cu strictețe măsurile de siguranță pentru prevenirea răspândirii infectării cu COVID-19”, mai transmite Geta Stan.

SALON DIVA B&G Beauty Center vă așteptă pe strada Constantin Popasu, nr. 17, Caransebeș, telefon 0724-850733.

image007

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei