(P) TRACTĂRI AUTO LUCAS CARANSEBEȘ

modelmic

Potențialul nostru client, poți fi chiar tu, iar prietenii tăi putem fi chiar noi !

Tractări Auto Lucas Caransebeș dispune de o gamă complexă de utilaje tip autoplatforme și sunt într-o continuă expansiune pe piața auto a tractărilor și service-ului auto, având propriul service.

image003

Nu trebuie să ai grijă de mașină atunci când ea nu te mai ascultă sau atunci când a fost lovită, treaba ta este să ne suni pe noi la telefon sau pe whatsapp 0761 620 737 și vom fi prompti la orice oră!

Contactează TRACTĂRI AUTO LUCAS CARANSEBEȘ iar noi îți vom duce autoturismul într-un loc sigur, cu parcare proprie chiar și pentru cele avariate.

Avem tarife de bun simt, program non-stop, suntem serioși și prompți la evenimente nedorite din viața ta și oferim discounturi consistente în service-ul nostru, atât la piese cât si la manoperă. Din dorința de a fi cei mai buni, timpii de așteptare la noi, sunt dintre cei mai scurti posibil, fiind primii la locul incidentului! Șoferii de pe autospeciale sunt foarte experimentați si pregătiți în constătari și oferă cele mai bune sfaturi.

image007

Contactează-ne la necaz iar noi iți vom face bucurii ! Îți reparăm și vopsim mașina, iar dacă ai nevoie de o mașină cât a ta e în service la reparat, îți oferim noi una, ca să nu treacă timpul pe lângă tine.

NU UITA TELEFONUL NOSTRU/WHATSAPP 0761 620 737.

Viața are prioritate!

DUMNEZEU SA VĂ CĂLĂUZEASCA DRUMUL !

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei