Pachete de igienă personală distribuite în Caraș-Severin prin programul POAD

a

În Caraș-Severin, continuă distribuția produselor de igienă din cadrul Programului Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD, program al Uniunii Europene derulat de Guvernului României prin Ministerul Fondurilor Europene și instituțiile prefectului.  Până la sfârșitul primei decade a acestei luni, au fost distribuite pachete pentru  7.861 beneficiari finali(persoane singure cărora le este stabilit prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat, familii beneficiare de alocație pentru susținerea familiei).

Distribuția pachetelor de igienă se află în plină derulare, iar în perioada următoare vor fi livrate beneficiarilor  încă 4.764 pachete. Numărul de pachete recepționate la nivel de județ a fost de  12.625 de pachete și constau în produse de igienă: pastă de dinți, detergent, săpun lichid, periuțe de dinți, etc.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei