Până la sfârșitul acestei luni, Moldova Nouă va avea Consiliu Local

a

Instanța a stabilit că actualul Consiliu Local al orașului Moldova Nouă, validat prin vot în septembrie anul trecut, poate să își exercite atribuțiile. „Mai este însă un pas și cred că în cel mult două săptămâni vom avea un Consiliu Local valid și la Moldova Nouă“ a afirmat pentru Reper 24 primarul orașului din Clisura Dunării, Ion Chisăliță.

„Dosarul a fost la Judecătoria Reșița și acum este la Tribunalul Caraș-Severin. Eu așa am înțeles că se merge repede cu treaba asta și probabil săptămâna viitoare vom avea verdictul final și vom investi Consiliul Local al orașului Moldova Nouă. Ne vom încadra în termene, vom avea și bugetul până atunci și cu siguranță activitatea Primăriei nu va fi afectată“, a mai precizat edilul Chisăliță.

Vă reamintim, după alegerile de anul trecut, primarul ales de cetățeni, Adrian Torma a fost contestat pentru neîndeplinirea tuturor procedurilor legale la înscrierea în cursa electorală, a fost suspendat și Consiliul Local înainte de învestire și au fost organizate noi alegeri pentru funcția de primar, câștigate de reprezentantul PNL Ion Chisăliță.

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei