UPDATE: Panică la Iablanița! Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu care a cuprins mai multe case!

Iablanita Foc

UPDATE:  După aproape trei ore de luptă cu focul, pompierii au reușit să lichideze incendiul, informează reprezentanții ISU Semenic: „Nu mai există pericolul de propagare a incendiului și la alte locuințe. Nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale (3 case afectate de incendiu, dintre care una avea și un magazin) și a patra casa, afectată parțial. Cauza incendiului va fi stabilită ulterior, în urma cercetărilor”.

WhatsApp Image 2019-12-23 at 21.33.32

………………………………………………………..

În Noaptea Focurilor, în Valea Almăjului, în comuna Iablanița, un incendiu a reușit să cuprindă mai multe gospodării.

Pompierii militari din cadrul Garzii de Interventie nr. 2 Bozovici și cei ai Punctului de lucru din Băile Herculane, iar într-o primă fază intervin de urgență în această seară cu două echipaje de pompieri și cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, la un incendiu ce a cuprins două case situate in localitarea Iablanița. Incendiul a fost anunțat in jurul orelor 17.30, prin apel 112.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă la trei case lipite și au fost direcționate în sprijin alte echipaje de pompieri. În total intervin 5 echipaje de pompieri de la Garda de Intervenție din Bozovici, Punctul de Lucru Herculane, Sectia de Pompieri Oravita si Detasamentul de Pompieri Caransebes. în total acționeaza 22 subofițeri și un ofițer grupa operativă care acționează pentru stingerea incendiului și un echipaj SMURD, după cum ne informează ISU Semenic Caraș-Severin.

Diana RADU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei