Parlamentarul cărășean Ion Mocioalcă, noul secretar al Senatului României

modelmic

Deputat vreme de cinci mandate în Parlamentul României, Ion Mocioalcă a reușit să obțină un scor confortabil și în lupta pentru Senatul României la alegerile din 6 decembrie 2020. În urma rezultatului care l-a propulsat din nou în Parlament, formațiunea din care face parte, Partidul Social Democrat, l-a nominalizat pentru funcția de secretar al Senatului în noua legislatură.

Ion Mocioalcă se declară onorat de această propunere și declară că va depune toate eforturile și expertiza pe care o are pentru eficientizarea activității acestei camere legislative a Parlamentului.

Încep o nouă etapă, de data aceasta în Senatul României.

A fost un drum lung în care am făcut și trăit pe viu istoria ultimilor ani. Privesc cu încredere la ceea ce se va întâmpla în următorii patru ani”, a precizat senatorul cărășean, după depunerea jurământului în Parlamentul României.

131934674_3604809229597265_5599973574956104510_o

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Nică

  Rușine PSD-ului,ptr.o așa nominalizare.
  PSD-ule,cred că îți vei mai pierde 5% din increderea pe care ai avut-o cu asemenea catastrofă omenească.

  Raspunde
 2. Lacucaracea

  Ce abordare neocomunistă (comunistoidă) aveți…deci a fost doar propus / nominalizat deocamdată , dar voi asemeni ,, MAMEI OMIDA ” l-ați şi vazut secretar.Una este să depui jurămãntul în calitate de parlamentar ( senator sau deputat ) şi alta’-i ce arătați / induceți voi ,,subliminal” în titlu. Retoric întreb : încă mai funcționează manipularea şi spălarea pe creier ( i ) a meselor ?

  Raspunde
 3. Petru

  “…va depune toate eforturile și expertiza pe care o are pentru eficientizarea activității acestei camere …” nop – cu ăsta se mulțumesc alegătorii, va trebui ales încă o dată, că legislatura ăsta (ca și celelalte 5) nu are timp să îndeplinească promisiunile electorale.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei